lördag

Tulpaner

Telefonen durrar till på skrivbordet. Sitter på jobbet och attesterar räkningar. För mig en del a mitt vardagsjobb. Jag lyfter telefonen och svarar. "Vi har blommor till dej. När kan vi komma och lämna dom?". Oväntat och överraskad sitter jag där och funderar vem det kan vara som har budat blommor till mig. Blomsterhandlaren och jag kommer överens om hur dessa ska levereras och jag får vänta med att stilla min nyfikenhet tills jag kommer hem.

Resterande dag finns denna överraskning med mig och lyfter dagen på en högre nivå än tidigare. Reflekterar över hur positiva inpulser påverkar. Blir påmind om att själv vara den som på olika sätt kan ge positiv feedback till min omgivning.

Några timmar senare efter det att jag tagit av papperet runt de 25 tulpanerna ser jag vem som gjort min dag. Min älskade lillebror!
                         
                              

Inga kommentarer: