torsdag

2015


Det är skönt att veta att alla slut också är början till något nytt. Tiden och uppdelningar av den är ju något som vi människor skapat förmodligen för att skapa någon form av kontroll över tillvaron. Jag menar, vad är skillnaden om det står 2014 eller 2015 i kalendern. Ungefär detsamma.

Tiden som ligger framöver är ju den som är mest spännande, även om inte någon av oss har nåt löfte om den. Jag menar att där ligger ju de nya möjligheterna. En del oerhört skrämmande och läskiga, men samtidigt de som kan ge mig en chans till att utvecklas. Kanske också en chans att stärka de relationer jag har eller ibland avsluta sådana som inte är nyttiga för mig.

Själv har jag tagit beslutet att vara rektor till sommaren. Ska fatta ett nytt beslut under våren. Jobbet kräver 120 procentigt engagemang och jag behöver hela tiden avgöra om priset som måste betalas för att fixa det är värt att betala. Livet ska ju hinnas att leva. Och det består helt klart av mer än jobb.

Börjar med att uppdatera bloggens utseende. Jag gillar ju att leka.

Så Gott Nytt alla läsare!

Inga kommentarer: