tisdag

Valet

Stod idag inför 120 tonåring och pratade om valet. Valet som sker på söndag. Det som handlar om vilka politiker som ska styra landet. Fast mitt fokus var inte där utan på att berätta om att livet hela tiden består av val. Val som kan stjälpa eller hjälpa mig till att bli den jag vill vara och bli det jag vill bli. Just denna dag skulle elverna välja vad de vill göra på elevens vallektionerna. Under dessa arbetspass kan eleven fördjupa och bredda sina kunskaper i olika skolämnen.

På tal om valet. Själv är jag i den situationen att jag inte vet hur jag ska rösta på söndag. Tillhör den stora gruppen som inte bestämt sig än. Tyvärr orkar jag inte ta del av de politiska debatterna på radio och tv, utan sappar snabbt över på en annan kanal om ett politikeransikte dyker upp.

Jag vet faktiskt inte vad som kommer att avgöra vem jag lägger min röst på. Elle belle bi...


Inga kommentarer: