söndag

Tillbaka

Har under lång tid tagit paus från bloggskrivandet. Inspirationen har varit tynande och jag har haft annat fokus. Men saknaden över att få skriva har gjort sig gällande, så här är jag igen. Själv inspireras jag av andras tankar och liv. Vardagen är egentligen det häftigaste som finns. De små undren som sker varje dag. Både på jobbet och den del av tiden på dygnet som kallas fritid. Att få sätta sina upplevelser och tankar på pränt tydliggör livet. Så tycker jag i alla fall.

Sen är ju ett av mina stora intressen vackra saker, speciellt från 50/60/70-talet. Så det blir även bilder på sånt fortsättningsvis.

Råkade springa förbi ett loppis i lördags och hittade denna fina traktörpanna från NilsJohan. Till en billig penning följde den med hem och blir eftersom jag redan har en, en present till någon. Skärbrädan under grytan stannar i alla fall hos mig. Stor, vacker och användbar!


Inga kommentarer: