fredag

Gömma!

Visst är det härligt när man upptäcker nya saker i livet. Jag gjorde det för några år sedan. Jag håller på med geocaching. Letar små eller stora gömmor, för det mesta placerade någonstans ute i naturen. Och nu har jag placerat ut en stor själv. Ett TB-hotell. För den oinvigde helt random, men för oss invigda ett ställe för travelbags och coins att mellanlanda.

Vad jag sysslar med på min fritid är ju helt min ensak egentligen. Men det fantastiska är att göra något med andra. Göra något som är helt kravlöst och helt utifrån mina egna villkor. Här spelar ålder ingen roll. Geocachingen har tagit mig till platser som jag inte hade en aning att de fanns. Gömmorna finns överallt, oavsett var du kommer i världen! Bara det! Så nu väntar jag med spänning på alla som ska besöka min gömma som står där i skogen, någonstans i Sverige!

                              

Inga kommentarer: