tisdag

En vanlig dag

Livet består ju mest av vanliga dagar. Med det vill jag inte säga att vanliga dagar har sämre kvalitet än de ovanliga. Det enda kan väl vara att de ofta smälter samman till en större massa än de ovanliga som sticker ut i högre grad.

Idag har varit en vanlig dag. Jag hade inga problem att ta mig ur sängen i morse även om tröttheten var bedövande. Dagen har gått i utbildningens tecken. När jag sitter där översköljs jag av tacksamhet över att ha en fantastisk kollega att lita på när det blåser. Att sen kunna dela vardagen med henne gör ju inte saken sämre. Idag har vi tillsammans pratat arbetsmiljö men också strosat bland vårens kläder i stans butiker.

Solen har visat sig och jag har sett både blåa och vita sippor under geocachingturen med mannen. Jag har ätit mig mätt! Jag vet att sängen väntar på mig om en stund.

En helt vanlig dag. En helt fantastisk vanlig dag.

Inga kommentarer: