söndag

För framtids segrar!

Mitt första Vasalopp i natura. Tidigare har jag bänkat mig framför TV:n och fascinerats och beundrat alla dessa människor som tar sig de nio milen på skidor från Sälen till Mora. Den här gången kunde jag med egna ögon se och även själv vara med att heja fram både vinnarna men också alla andra vanliga "Svenssons" som bestämt sig för att utmana sig själva.

Jag stod som du nog förstått bredvid spåren och reflekterade över vad som skulle få mig att åka nio mil på skidor. I ett sträck också. Vad skulle jag vilja bevisa? Vad skulle få mig att gå upp i svinottan, för att vara på start vid halv sex i Sälen för att sedan vänta tills efter åtta innan starten går. Inget i dagsläget. Jag är så nöjd att få stå vid sidan av.
NorrmanMynen som vann Vasaloppet
Norskan som var första kvinnan över mål

I fäders spår för framtids segrar

Inga kommentarer: