lördag

Jag kräks också

Det är inte bara försäkringskassans chef Dan Eliasson som kräks över Jimmy Åkessons inlägg i programmet Debatt på TV i början av veckan. Jag gör det också. Och inte bara det, jag skräms och skäms att dessa människor med åsikter som Åkessons finns representerade i vår riksdag. Människor som gör om icke sanningar och halvsanningar till sanningar och presenterar dem med sådan övertygelse och frenesi att de kan uppfattas som detta. Naturligtvis handlar "sanningarna" om människor med annat etniskt ursprung. Och i detta fall vad de gjort med herr Åkesson i åldern mellan 5-8 år. Det visar sig att det bara fanns en kille i herr Åkessons klass som kom från Rumänien om jag inte missminner mig. En kille! Och när herr Åkesson talar om tiden får man lätt uppfattningen att det handlade om en stor mängd människor. En icke sanning som blivit en sanning i hans huvud.

Så nu har jag sagt det.

Inga kommentarer: