onsdag

Rektorsnål

Så fick jag den då i min hand. Den lilla gula rektorsnålen. Hur det kändes? Blandade känslor är nog det mest rättvisande att beskriva det som. Å ena sidan ett enda stort ÄNTLIGEN, men å andra sidan lite sorgligt. De månatliga avbrotten då vi träffats för föreläsningen, samtal och massor av god mat är slut. Den input jag regelbundet fått, tar slut här. Men den övervägande känslan är: ÄNTLIGEN är det slut. Jag fixade även detta. Undrar vilka utmaningar jag ska gripa mig an nu?

Har just kommit hem och pustar ut efter två dagar av examination och tillhörande utvärderingar. Sitter insvept i pläden. Ska sätta på en serie och bara sjunka in i den. Tänker pusta ut. I alla fall en kvart eller två!

2 kommentarer:

Isa sa...

Grattis=) Starkt jobbat!

agNeta sa...

Tackar! Det är inte utan att jag är stolt själv!