lördag

"Morgon mellan fjällen", nej mellan husvagnarna

Jag verkligen älskar ensamma morgnar. I min begränsade värld är det guldstunden på dagen. Oftast, jag säger inte jämnt, men oftast har kropp och själ fått sitt av sömnen och håller tyst. Dagens krav och alla beslut som ska tas, har inte klivit fram ur skuggorna än. Jag är lyckligt ovetande. Jag kan fortsätta att befinna mig i mjukisbyxvärlden, ätande en tallrik fil med musli, och bara vara. Läsa tidning och surfa runt och vara i tystnaden.

Det blir än mer tydligt när jag vaknar upp i husvagnen. Den fysiska världen är betydligt mindre än vanligt. Här tränas även smygandes förmåga (jag jobbar ju i skolan, och där tränar vi och utvecklar förmågor - jag är en baddare på att smyga) då  mannen  är morgontrött och bör få ytterligare en stund i drömmarnas värld. Så nu sitter jag här och dagen håller på att vakna utanför husvagnsfönstret. Här vill jag vara. Här mår jag gott. Tekoppen nästa!

                                           

Inga kommentarer: