onsdag

Gott Nytt!

Som den tant jag är börjar jag det nya året väldigt lugnt. Övriga i huset befinner sig fortfarande i sängen, sovandes. Det möjliggör soffhäng med full kontroll på allt det som ska hända i rummet. Väljer tystnaden. Det är nåt befriande med den. Intrycken blir färre och jag mår bra av det. Kanske för att vardagen för det mesta består av sådant jag inte kan kontrollera.

Nyårsdagen är verkligen "dagen efter" för de flesta. Även för mig. Natten blir oftast väldigt kort. Kanske tillhör det tantens egenskaper. Man vaknar när man brukar göra det!  Och då bli ju verkligen nyårsdagen "dagen efter". Jag har bestämt mig att det är helt ok att vara seg och slö. Det är då soffhäng passar sig. Gärna tillsammans med en bra film. Såg att de sista avsnitten av Breaking Bad nu ligger uppe på streamingsiten. Me like!

Nu hör jag hur golvet knarrar ovanför mig. Låter som om någon fler har vaknat till liv denna 1 januari 2014 då oreganon fortfarande är alldeles grön och fin i trädgårdslandet!

Inga kommentarer: