torsdag

Snö

Det är tidig förmiddag. Jag sitter försjunken i olika rapporter. Systematiskt kvalitetsarbete är det jag djupar i. Skriver min slutrapport på rektorsutbildningen. Den turkosa tekoppen står bredvid datorn, jag håller den halvätna mackan i handen och drar pläden närmare mig med den andra. I ögonvrån märker jag då de stora "lappvantarna" som singlar ner utanför fönsterrutan. Snöööö! Jo jag längtar faktiskt efter den. Tycker inte om södra Sveriges grådisiga väder. Jag reser mig snabbt upp och kliver ut genom balkongdörren. Ansiktet vänder jag upp mot himlen och låter flingorna landa på det. Känner kylan och sedan vattendroppen som rinna ner på kinden.

Rapporten har flera timmar kvar innan den kan anses färdig för att lämna till handledaren för granskning. Ser fram emot det ögonblicket.


                   

Inga kommentarer: