söndag

Rapport i jultider

Hur många tankar kan man tänka och hur många ord kan man skriva? Många, kan jag jag konstatera. Så många att hjärnan är fullt sysselsatt med att formulera nya när den borde vila. Skriver just nu min rapport kring systematiskt kvalitetsarbete i skolan och inser mer och mer det komplexa i detta arbete. Men så är det väl alltid när man djupar i något ämne. Börjar närma mig slutet och förhoppningsvis ska jag kunna skicka in dokumentet för bedömning. Med andra ord, få reda på allt det som behöver förändras, förtydligas och tas bort.

För övrigt sitter jag nu och funderar på när jag ska börja ta bort det som tillhör julen. Lika roligt som det är att ta fram de gamla tomtarna och bockarna, lika skönt är det att plocka undan dem. På något vis längtar jag alltid tillbaka till det normala, vad nu det är. För mig är våren på gång när jag köper de första tulpanerna och äter den första semlan, vilket inte kommer att dröja länge innan det är gjort.


Inga kommentarer: