lördag

Ordbajseri

Jag är en fena på att ordbajsa. Så är det bara. Ibland har jag under årens lopp funderat över hur det gick till att mina rapporter inom högskolan värld har ansetts godkända. Kanske det ändå finns något uns av kvalitet i dem. Men spännande är det varje gång jag ställs inför utmaningen att lämna ifrån mej ett antal sidor till granskning.

Idag har jag lagt nästan tio timmar att vid datorn. Skrivit massor av ord i långa rader. Läst rapporter. Försökt att förstå och analysera. För att sedan skriva mina reflektioner. Och efter tio timmar bestämde jag mig för att trycka på SÄNDknappen. Rapporten hamnade hos min handledare. Så nu är det bara att vänta på att få göra kompletteringar och förändringar. Men så är det ju. En rapport är alltid en process.

Helt galet skönt att vara på gång! Ha en skön andra advent...

Inga kommentarer: