fredag

Thank God it´s Friday!

Mördarveckor. Har du varit med om sådana? När du knappt orkar köra bilen hem från jobbet. När du slänger ytterkläderna på närmaste stol och bara faller i hop i soffan. Hjärnan kokar och kroppen är helt slut.

Den här veckan och specifikt onsdagen var sådan. Helt galet vad man utsätter sig för. I jobbet! Det värsta är att jag tar ingen lärdom utan fortsätter. Jag har sagt det förut. Jag säger det igen. De flesta som blir rektorer har nog en skruv lös någonstans. Annars skulle man inte ge sig in i det här uppdraget. Ett uppdrag som är oerhört spännande men sjukt krävande.

Så jag säger: Thank God it´s Friday! Det luktar kålrot i huset. Middagen blir en favorit, rotmos och fläskkorv. Ska avnjutas tillsammans med  yngste grabben, som om jag har tur, orkar formatera om min dator i helgen. Jag får väl muta honom. Iklä mig frisörsrollen kanske. Hans axellånga hår behöver duvning.

Inga kommentarer: