lördag

Julkort by me

Det känns som om det vore hundra år, men är väl i alla fall minst 30 år som jag hållit på att göra mina egna julkort, mer eller mindre avancerade. Flera av de senaste åren har det också blivit något av ett gemensamt intresse med mina flickor.

Så där framåt hösten börjar funderingarna och spaningarna kring hur årets kort ska se ut. Sporten är att göra dem så billiga men ändå så snygga som möjligt. Det handlar inte om bara tio kort. När jobbet är gjort innehåller den färdiga högen med kort, mellan 70-100. Så det är någon form av löpande bandprincipen som gäller.

Jag gillar traditionen. Speciellt när jag har möjlighet att skapa tillsammans med mina flickor. I år gick det inte att förena våra kalendrar. Så jag fick pyssla själv. Kartong, papper, snöre, fina pennor och en limpistol. Det är grejer det! Nu väntar jag bara på att brevbäraren ska göra sitt jobb när det blir dags.

Inga kommentarer: