fredag

Debatt

Jag klarar helt enkelt inte av att kolla debattprogram på tv! Jag byter kanal om jag kan. Alltså, en del människors åsikter påverkar mig så till den grad, att jag till och med tänker att de borde ha talförbud. Helt galet eftersom jag tror på alla människors rätt att tycka och tänka som de vill.

Ikväll var det skolan som stod i fokus. Friskolan mer specifikt. Ibland funderar jag över vad valfriheten gör med oss. Behöver vi 25 sorters tandkrämer eller 20 olika sorters yoghurt?  Egentligen? Behöver matvaruaffären vara öppet mellan 07.00-23.00?

Jag kan bli trött på allihop och tycker då att husvagnens lilla format är helt perfekt. Jag behöver inte mer egentligen. Där sitter jag nu, bloggar, dricker en cider och de tända ljusen skapar stämningen. Mannen sitter på andra sidan bordet.

Inga kommentarer: