lördag

Header

Så har jag pillat lite med min header igen. Skönt att vara få vara lite kreativ och leka. Speciellt efter en intensiv vecka på jobbet. Blir bara irriterad över att jag kan så lite i Photoshop. När jag blir "stor" ska jag lära mig. Det är viktigt att göra saker bara för sin egen skull.

Skriva till exempel...Bloggen är för mig ett sätt att få skriva. Oavsett om någon läser och kommenterar. Detta är min tredje blogg och jag har bloggat i över 7 års tid. Tekniken kring bloggandet gör att just detta forum tilltalar mig. Läser själv många andras vilket gör att personerna bakom dessa blir något av ens vardagsvänner. Även om läsandet är den enda kontakt vi har. Märkligt men ändå fantastiskt hur nätet förändrat vårt sätt att umgås. Så du är välkommen och ta del och gärna kommentera.

Inga kommentarer: