lördag

Boar in mig

Det är märkligt vilket behov jag har att göra det bekvämt och mysigt runt omkring mig. När jag tänker efter har jag alltid gjort det, oavsett det varit på jobbet eller hemma. Och nu gäller i högsta grad även i husvagnen. Jag och mannen är för första gången vintercampare. Det är en ny men spännande erfarenhet. Tur att jag kan "kolla in" hur de andra campinggrannarna gör och att nätet finns. Förhoppningsvis ska vi undvika de tokigaste fällorna.

Nu står ljungen i krukan utanför ingången till förtältet och i lyktan lyser ett gravljus. Temperaturen närmar sig noll. Snön kan komma. I ugnen står kålpuddingen och gottar till sig. Middag med ett glas rött väntar! Varför ska man gå och jobba på måndag? Just nu känns det som överkurs när man kan vara här och bara njuta.

                              

Inga kommentarer: