tisdag

Back in business

Jag sa ju det! Känslor kommer och går. Det är nog så att variationerna bidrar till ett rikare liv. Viktigt med många perspektiv för att förstå sig själv och sin omgivning. Det är ingen katastrof att gå på sparlåga några dagar.

Klockan är halv sju och jag är nyvaken. Om en timme har jag hämtat mina kollegor och sitter i bilen på väg tio mil bort på konferens. Matematikens spännande område står i fokus. Jag utbildas i min egenskap som chef. Allt för att stötta mina medarbetares i deras utvecklingsarbete i ämnet.

-----

Ett gäng timmar senare har jag återvänt och landat i soffan, trött men påfylld av föreläsare i ämnet ledarskap och utvecklingsarbete. "Damrummets" golv drog mina blickar till sig. Visst är det vackert?! Andas 50/60-tal...

                             

Inga kommentarer: