onsdag

Kristian Gidlund

"Så föll ett långsamt regn genom trädgården.
Och jag gick ut för att stilla en oövervinnerlig törst."

Orden är Kristians. I går blev han en ängel. Hans hjärta slutade slå och han lämnade vår värld för en annan. Den Kristian jag pratar om är journalisten och musikern som i sin blogg I kroppen min delat sitt liv med oss andra. Hans blogg har varit en av de som jag läst under de senaste åren. Ibland har jag suttit där med tårar i ögonen. Andra gånger har jag lutat mig tillbaka i soffan, slutit ögonen och försökt ta in orden som Kristian använts sig av för att berätta om sitt liv med cancer.

Det har varit ord som andats av livslust och drömmar, men också om sorgen. Han har skrivit om sina barn som han aldrig skulle få. Han har berättat om resor som han aldrig skulle komma att göra.

Sov gott och tack för allt! Från en för dej okänd medresenär.


Inga kommentarer: