fredag

Helmer Ringström och SJ

Konstig kombination i rubriken, kanske du tycker. Låt mig förklara. Dottern har fattat tjusningen i gamla fina saker. Ett arv från mor sin, kanske.  I alla fall har hon som jag fallit för Helmer Ringströms fina dekorer på tallrikar. Och dom är fina allihopa och passar väldigt bra tillsammans. Så nu samlar vi dessa olika mönster och färgställning, allt i en salig blandning.

Andra delen av rubriken syftar på damen som idag satt på andra sidan i tågcupen och pratade oavbrutet i två och en halv timme. Orden sprutade ur munnen som en kulspruta. Volymen var på den högre skalan. Jag försökte läsa men var tvungen att läsa meningen flera gånger för att uppfatta vad jag läste.  Nu kan jag skratta åt hur kvinnan i fråga lyckades höja min adrenalinnivå till en ohälsosam nivå. Nu sitter jag på altanen i gasolvärmen med fötterna på bordet, drickande en kopp te och livet är härligt.
                   
             
                

Inga kommentarer: