måndag

Första semesterdagen

Så var jag då där! Första semesterdagen. Har inte riktigt fattat det än, men det kommer väl. Är inte hemma vilket gör att jag inte ser allt som ska göras, utan faktiskt bara gör det jag vill gör. Njuter av att bara vara. Solen har gjort sitt för att visa sig från sin bästa sida. Grillen har varit igång flera kvällar nu och rosevinet är väl kylt. Värmen från omgivningen berör. Pausen från vardagens uppskruvade tempo är välbehövlig. Livet kan inte bara bestå av hundra kilometer i timmen. Tider på att stanna upp och bara vara är för mig ett måste. Har just plöjt boken "En man som heter Ove" av Fredrik Backman. Leendet var ofta på mina läppar. Läs boken! För mig är läsandet "att bara vara".

Gillar inte att vara på bild, men här är en som jag tog i bilen, medans jag väntade på bästa brorsan.  

 

Inga kommentarer: