lördag

Dag 12 - Söndagsgöra

Det är sen söndagskväll och jag är inne på min tolfte semesterdag. Sveriges fotbollsdamer har krossat Islands med 4-0 idag. Intressant att jag skriver detta eftersom sport tillhör de saker som jag vanligtvis ägnar minst intresse för. Men det är nåt speciellt när tjejer får visa vad de kan.

Sommarsolen idag har gjort att temperaturen stigit till över 25 grader och jag njuter. Tomaterna i min kruka börjar ändra färg från gröna till röda. Purjolöken växer som den ska och ärtskidorna växer till. Flädern som den flyttande grannen gav mej, har nu grävts ner på en lämplig plats. Trädgården är för mig ytterligare ett rum där jag älskar att befinna mig. På samma sätt som ett rum inomhus ska vara användarvänligt och inte ge mig allt för mycket arbete, ska trädgården också göra det.

Jag och mannen har tillbringat ett antal timmar med att geocacha. Tjugo gömmor letades fram och loggades. Och tillfredsställelsen över varje hittad cache, är barnsligt skön! Semestergöra!

Inga kommentarer: