lördag

Prinsessbröllop och målning

I Stockholm har societeten från många delar av världen samlats för att höra yngsta dottern till Carl-Gustav och Silvia säga ja till Chris. Prinsessbröllopet, det andra på några år. 

Själv har jag sprungit på loppis och borstat bort gammal rödfärg på uthuset, och sen målat det. Nice. Nöjd som bara den kan vara som gjort något den länge tänkt. Känslan av att se resultat direkt är något som inte hör till vanligheterna i min vardag. Jobbet i skolan tillhör ju mer till det långsiktiga.

Det här blev det jag köpte med mig från ett av loppisstånden. En såsskål som redan bytt användningsområde. Grädden till de svenska jordgubbarna som jag åt i kväll serverades i denna. Berit Ternell, född i Göteborg har designat denna.

Förresten, ska väl säga grattis till er Madde och Chris, så här från en av undersåtarna!

Cirrus, Upsala Ekeby, Berti Ternell

Inga kommentarer: