fredag

Skatteverket

Det är helt sjukt! Så sitter jag där, i sista minuten som vanligt och tittar på alla siffror som finns i deklarationspapperna och funderar över vars alla pengar har tagit vägen? Lika varje år. Ok, en hel del till skatt men allt det andra då? Easy come, easy go som det heter. Och så är det nog. Ju fler slantar du har i börsen, ju fler är det som kan rulla. Så här efter att ok:at siffrorna i blanketten, mår jag lite dåligt över min okunskap hur jag använt alla kronor och ören. Skärpning tantsurr!... 

Kanske borde jag bli världsförälder eller nåt annat för att dela med mig på ett konkret sätt? Då vet jag i alla fall att någon annan får del av mitt överflöd. För så är det för många av oss svenskar. Vi lever i överflöd om vi jämför oss med många människor i andra delar av vår värld. Jo, och jag tycker att vi har ansvar för dem. Faktiskt!

Inga kommentarer: