tisdag

Semester 3

Tänk att det kan vara så barnsligt kul att leta skattgömmor? Eller rättare sagt; tänk att jag kan vara så barnslig att jag kan leta skattgömmor och tycka det är så otroligt kul! Jag menar naturligtvis mitt stora nöje att geocacha. Oavsett var jag befinner mig i världen kan jag hitta dessa små gömmor som andra gömt just för att jag ska leta rätt på dem. Det fina i kråksången är att jag samtidigt hamnar på platser som jag inte hade en aning om att de överhuvudtaget existerade. 

Som idag. I Alicante. Castle de santa Barbara. Vilken fantastisk vy över Alicante och vilken Borg från medeltiden. Cacherna som vi tänk ta ledde oss dit. Så nu sitter jag här på restaurangen i närheten där jag bor och bloggar. Maten som jag ätit smakade väldigt bra. Det turkosa mörkret sveper sig runt mig. Medelhavets vågor slår mot stranden. Jag bara är!!! Väldigt mycket!

Inga kommentarer: