lördag

Planer

Semester för mig är husvagn och Sverige. Så har det varit under många år tillbaka. Från Kiruna, som under många år var den plats jag bodde på, till södra Småland. 

Just nu sitter jag och läser om platsen vid spanska solkusten som jag ska till om ett par veckor. Lite ovanligt att packa resväskan för att åka utanför landets gränser. Jag tillhör förmodligen den lilla delen av svenska folket som sällan eller aldrig varit utomlands. Hur som helst, jag ser fram emot solen och värmen, det goda vinet, maten och naturen. Naturligtvis också pausen från jobbet, även om det egentligen är helt fel att åka just nu. Tjänstfördelning, schemaläggning, intervjuer av eventuellt nya medarbetar, utvärderingar m m. Funderar helt klart över hur jag tänkte när jag och mannen bestämde oss för att åka just nu.

Utanför fönstret i trädgården försöker krokusen göra allt för att jag inte ska helt ge upp hoppet om att sommaren är på väg, även här i Svedala. Jag ser fram emot att sitta ute en ljummen sommarkväll, och bara försöka uppfatta livet. Mitt eget och naturens.

Inga kommentarer: