lördag

Mer levande än död!

Ibland när jag vaknar tidigt (kan inte somna om) så känner jag mig mer död än levande. Men idag är det tvärtom, trots den tidiga timmen. Jag känner mig mer levande än död! Bådar gott för resten av dagen. Sitter just nu och myser med dottern. Det är det bästa med döttrar. Man njuter av dem, de stunder man får ha dem i sin närhet. Med stigande ålder blir det inte så ofta.

2 kommentarer:

Fammo sa...

Dendär känslan känner jag igen! Ibland är det så trögt att komma igång, vissa dagar lyckas det inte alls, man flyttar sig från en plats till en annan utan att få nånting gjort. Men man får njuta av dom goda dagarna, och om man har sina döttrar med sig blir det ju perfekt =)

agNeta sa...

Fammo!
Här har njutits hela dagen. Dottern och jag har just avslutat en promenad bland kultur och natur vid hemmagatan och njutit av det. Man blir lätt hemmablind!