tisdag

Tekniken

Hur svårt kan det vara? Sitter här och försöker förstå varför inte verktygen i Photoshop gör som jag vill. Med andra ord - jag kan inte!

Det är ju så att den moderna tekniken inte har följt med mig i modersmjölken. Och jag kan säga att motståndet till datorer för 20 år sedan var så stark hos mej att lovade allt och alla att jag minsann inte skulle hålla på med detta. Och vad gör jag idag? Bloggar, håller mig på sociala medier, jobbar i olika program, sitter med skrivplattan vid sidan av mig och datorn i knät. Eventuellt finns också jobbdatorn inom räckhåll. Telefonen ligger på bordet så att jag slipper resa mig om den ringer. Det roliga är att mannen sitter bredvid på liknande sätt, men inte lika tokig som jag. 
Vad säger man? Jag är inte sämre än jag kunde ändra mig!

Inga kommentarer: