lördag

Alex Schulman

Tv:n är påslagen och jag sitter och strölyssnar samtidigt som teet dricks och morgonmackan äts. Det är lördagsmorgon och Alex Schulman visar sig i TV-rutan. Reflekterar över det han pratar om med programledaren. Och för en gångs skull håller jag med honom i det han funderar kring. Dagens människors, och speciellt de yngres, extrema behov av bekräftelse.  Bloggars, tweets och statusuppdateringars kommentarer och retweet blir det som bestämmer mitt mående och det som identifierar vem jag är. Han pratar också om det "strunt" som de flesta i hans generation förmedlar genom sociala medier. Han säger att han själv söker frågor av värde som kunde vara drivkraften i det han säger och gör. Jag kan inte annat än hålla med...

By the way...jag längtar till våren och vitsippebacken!


Inga kommentarer: