söndag

Hatar sport på TV

Även om det är som att svära i kyrkan. Jag säger det ändå. JAG HATAR ALL SPORT SOM ÄR PÅ TV NU! Det är ju helt sjukt. Den svämmar över  och tar plats i nästan alla kanaler. Den håller sig inte bara till en utan byter mellan olika. Suck... Jo jag vet. Jag behöver inte titta på den, och det gör jag inte heller. Men det är märkligt hur det ges plats att breda ut sig.

Så, nu var det sagt. Det var skönt. Vill bara ha det sagt att jag inte alls är emot att träna och idrotta. Det är väldigt skönt. I know. 

I samma andetag som jag säger detta, skäms jag över mitt ilandsproblem. Vetskapen om att människor i andra delar av världen slåss för sin överlevnad, för att få mat och vatten för dagen, eller för att få sina mänskliga rättigheterna tillgodosedda, blir jag ödmjuk.

Det är lätt att glömma när jag sitter här i min soffa.

Inga kommentarer: