lördag

50/60-tal

Under de senast fem åren har mitt hem bytt skepnad. Jag vet inte riktigt hur det gick till men 50- 60-tal har flyttat in i allt högre grad än tidigare. Och inte bara som utställningsföremål. Utan som bruksföremål. En del är egenhändigt inhandlat, annat arvegods. Fast jag är inte den som inte vågar blanda olika tidsepoker. För mig blir ett hem levande när de vackra och funktionella föremålen blandas.

50/60-tal är ju design som jag vuxit upp med. Är det så att vi vänder tillbaka till det som är känt och som fanns i vår barn/ungdomstid? Eller är det faktiskt så att jag drabbats och påverkats av det intresse för denna tidsepok som finns och funnits en längre tid? Ja inte vet jag, men jag gillar formspråket och tänker njuta av det så länge jag själv tycker så!

-

Inga kommentarer: