fredag

Nattsudd

Nattsudd var en TV-serie som sändes i flera omgångar mellan 1985 och 1991. Det var Björn Wallde och Svante Grundberg som visade videor från förr i tiden, med musik och bensprattel som någon uttryckte det. Just nu kan jag väl säga att jag nattsuddar.

Märkligt fenomen det där...Kroppen längtar efter att få krypa under täcket och sova. När man väl kommer dit sätter hjärnan igång och kör ett riktigt hårdpass och kroppen har inte en chans att få göra det den vill - SOVA. Så efter ett antal snurrande i sängen, kliver jag upp.

Julen är överstökad. Som tur är är också snart julmaten slut och vardagen återkommer. Nja inte riktigt än, men snart. Huset är fortfarande fullt av vuxna barn, men snart är de utspridda på olika platser i gamla Svedala. Det är fantastiskt att få den där kramen av någon av dem, eller fixa käket tillsammans, eller gå den där promenaden och njuta av naturen, eller lägga de där pusslen som blivit lagda denna jul. Att under några dagar få bli varandras julklappar - finns det nåt bättre!

Inga kommentarer: