lördag

Böcker

Jag har under en längre tid haft ett presentkort liggande i min börs. Ett bokpresentkort hos stadens lokale bokhandlare. Jag har ett speciellt förhållande till böcker. Och har haft det sedan då jag var liten och kunde läsa själv. Glädjen och känslan av att själv ta sig igenom en bok och även förstå det jag läst, var något som gjorde att jag snabbt kastade mig över nästa. Och det var inte bara barn- och tonårsböcker som lästes, utan även pappas teologiska litteratur. Det var ju så roligt att läsa!

Bokintresset har blivit till att böckerna nu står sida vid sida i mina bokhyllor. Idag kom presentkortet till pass. Först klämma, lukta (nya böcker luktar gott), bläddra och läsa, innan valet av böcker kunde göras. Dom här följde med hem. Glass och Hälsokokboken. Bra kontraster, eller hur?! Så här efter jul.Inga kommentarer: