söndag

Min svarta julgran nr 2

Att skapa är en fröjd för själen. När sedan resultatet blir synligt och konkret, är det ännu bättre. Min svarta julgran  blev ju till för bara en vecka sedan. Den har stått här i huset och jag har väntat på att få tid att börja "klä" den. Kom på att jag hade en del lummer kvar som jag hittat i skogen. Så den har fått lägga sina lurviga utskott kring de svarta grenarna, och vips händer något vackert för ögat. Naturmaterial, oavsett vad, funkar bara så bra tillsammans. Det hårda svarta med det slingrande, lite lurviga gröna gifte sig, som det heter. Nu står den vid entrén så att varje besökare ska få vila ögat på den. 

Om några veckor, vid första advent, ska jag  nog "klä" den med kanske en röd kula eller något sådan. Jag ska lura på det någon vecka. Än mer jullik ska den få bli, min svarta gran!

Nej, nu ska jag djupdyka i boken "Nya perspektiv på organisation och ledarskap" för att sedan skriva min rapport som borde ha varit klar. Men så är det ju med mycket. Tids nog blir den det. 

Inga kommentarer: