lördag

Alla helgona helgen

Detta är egentligen en fantastisk helg. Det blir extra tillåtet att stanna upp och tänka alla de nära och kära som inte längre finns bland oss men som betytt mycket för oss. Tankarna går till min pappa som dog väldigt hastigt för nio år sedan. Även om han inte var en speciellt närvarande pappa så fanns han där i alla fall. Såg till att vi hade mat och kläder. Tog oss på norrlandssemestrar i tält och med massor av fiske.

Jag tänker också på min svägerska, där cancern tog hennes liv alldeles för tidigt. Det är nu tre år sedan. Ett par veckor innan hon dog avslutade hon inspelningen av sin CD där hon sjöng både sina egna och andras texter

Tack för allt ni gett mej.

Mossa, lummer och stenar
Att ta sig tid för att bara stanna upp känns just idag väldigt skönt. Vardagen har den sista tiden varit så fylld av arbete, mer än vad som är nyttigt. Men jag lever i alla fall. Var faktiskt ute i skogen i går eftermiddag för att hämta hem lite material därifrån. Resultatet blev "tallbollar" och mossa och lummer i blomkrukan. "Tallbollarna" har jag gjort med hjälp av en oasis i mitten, och sedan stuckit in små tallgrenar i den. De kommer att få lite mer julkänsla till första advent.

Inga kommentarer: