tisdag

Hjälp, kan inte sova!

Den här tiden på dygnet (00:33) borde jag sova skönhetssömnen, speciellt när jag vet att väckarklockan kommer att ge ifrån sig ljud tio i sex. Men vad gör man när tankarna verkar leva sitt eget livfulla liv, just när jag släcker lampan? Hastigheten på det som snurrar i huvudet övergår hastigheten i verkliga livet. Jag ger upp, kliver ur sängen och här sitter jag nu i soffan insvept i pläden.

Googlar runt på "tips på att somna" och hittar det här, bland massa annat. Acceptera faktumet att du inte kan somna eller att du kommer att få lite sömn i natt! Ok...jag förstår. Lyssna på stillsam musik...orkar inte upp ur soffan. Drick mjölk eller varm choklad. Nopp, har borstat tänderna. Ha penna och papper vid sängbordet. Skriv ner vad du tänker på och tänk på dem på morgonen. Har redan gjort det...hjälpte inte alls.

Ja, ja, vad är väl en god natts sömn när man kan sitta här och blogga?

Inga kommentarer: