fredag

Semesterbilder

Jag älskar att vara semesterledig! Det skulle lätt kunna bli en vana. Tänk va mycket roligt jag hinner med. Besöka platser som jag inte ens visste att dom fanns. Äta god mat med tillhörande dryck. Träffa vänner och sitta och tjöta till sent in på natten. Fantastiskt! Och i helgen ska det bli några loppisbesök!
Besökte ett av världsarven. Vitlycke i Bohuslän med alla dessa fantastiska hällristningar. Dom var smarta och duktiga våra förfäder. Vore intressant om vi kunnat möta dom in real life och fråga vad bilderna berättar för oss.

Sen är det ju där att fylla år. Jag är inte nån stor firare av födelsedagar. Men blir man som jag blev i går på min födelsedag, bjuden på skaldjursfest alldeles bredvid havet hos goda vänner, då fyller jag gärna år flera gånger om året!


Färska räkor

Inga kommentarer: