lördag

Sista lördagen i april

Vilken fantastisk skön lördag. 

Klockan visade nio när jag vaknade och det hör inte till vanligheterna att jag sover så länge. Veckans arbete har varit intensivt och ledighetens mer efterlängtad än vanligt. Äntligen känns det också som att våren har kommit. Temperaturen har närmat sig 15 grader och jag har tillbringat dagen med såg och sekatör i trädgården. Nu ligger grenar både med och utan taggar i högar på gården för att bli körda till den STORA, och då menar jag verkligen den stora majbrasan som finns här i byn. 

I trädgården stoltserar ett gäng påskliljor tillsammans med en matta av skillor. Det är bara så. Jag älskar blommor. Sommarens inköp av rosor är redan planerade. Trädgårdsmöblerna premiärsatts idag. Grannen bjöd på paj och vaniljsås. Sådana grannar har jag!

Majbrasan nästa

Inga kommentarer: