lördag

Budbärare

Då kan jag bara konstatera att våren kommit på riktigt! Nässelfjärilen var på hembesök hos mej idag. Drogs till mina vårblommor i gräsmattan för att sedan flyga en vända och landa bland de bruna torra löven. Då, snabbt som ögat, förevigade jag pausen som den tog sittande på höstlövet. Budbärare om framtiden är vad den är.
Nässelfjäril 2012

Fotat några detaljer på huset som jag bor i och som såg dagens ljus strax innan 50-talet gjorde sig gällande. Grinden behöver blästras för att få bort rost och sedan målas med svart för att åter utgöra den stolta entré den en gång varit.

Dörrkläppen på dörren som funnits där och är ursprunglig, och knappen till dörrklockan som tillkommit under senare, modernare tider, påminner om tider som gått. De är och lever ett fortsatt funktionellt liv. Gör mig medveten om när du kommer och hälsar på mig!

Inga kommentarer: