söndag

Utmaningen - ljusstakar

Ljusstakar fyller en stor funktion hemma hos mig. Under den mörka tiden på året brinner nästan alltid ljus någonstans i huset. Sällan bara ett eller två, utan många. 

Bloggaren H55 har den här veckan utmanat sina kollegor som retrobloggar, att visa de ljusstakar som de tycker mest om. Inga anspråk görs på att tillhöra den skaran bloggare, men jag läser dem och, som ni vid det här laget också vet, älskar 50/60-talet design. Så jag gör väl som dom! Visar ljusstakarna jag gillar mest, just nu, får jag väl tillägga. Det kan ju dyka upp nya läckerheter.

Aladin, Höganäs, fanns i vit, röd och turkos

Farfars gamla ljusstakar

Gunnar Ander, Ystad metall

Fortfarande okänd tillverkare
Okänd tillverkare - från 40-60-tal

För mig är det ganska bra att stilen och utseendet på det man gillar skiftar. Det är lätt att förändra och kul att kunna använda det man känner för just då. Så fram för mångfalden, i alla sammanhang.

Inga kommentarer: