måndag

Övervinnare

Vädret anstränger sig inte nämnvärt för att lura ut mig. Detta till trots är jag snart på väg ner till sjön för att möta stillheten och väntan som finns i naturen just nu. Båtarna ligger där uppdragna, nära varandra, på stranden. Man kan nästa få för sig att de för att hålla värmen, lagt armarna om varandra. Tar med mig några av alens grenar som väl kan liknas vid naturens eget konstverk. Upptäcker innan jag går in att snödropparna vid husväggen är på G. De har väldigt bråttom i år.

Jag vet att det finns många snödroppar bland oss människor. Många som står upp för livet trots att vinden viner hårt. Som står där som en motkraft och representant för det som övervinner. Jag tror jag ska bli en snödroppe - börjar i morgon.
Snödroppar vid husväggen
Alkottar

Inga kommentarer: