söndag

Gott nytt 2012

Först av allt... Önskar dej och mig själv ett fantastiskt 2012. Jag är inte den som avger nyårslöften, men ett nytt år påminner mig i alla fall om möjligheten att lämna sådant som jag inte vill ta med mig in i det nya året. Att vara närvarande i nuet är något jag behöver träna mig i ännu mer.

Så har då det nya året sparkat igång. Natten var riktigt kall då raketerna smälldes av och kramarna med önskan om ett Gott nytt år, utdelades. Tack vare minusgraderna lyckades dottern äntligen med islyktorna.

Gick en sväng i trädgården och såg de sista blommorna kämpa mot vintertiden. Samtidigt står de där som en budbärare om att livet kommer att återvända, inom en ganska snar framtid. Årets första vita tulpanbukett är inköpt. Det kommer att bli många fler under kommande veckor. Jag älskar verkligen tulpaner. Speciellt de dubbla och vita.

Inga kommentarer: