lördag

Veckan som gått

Åter! Veckan som gått har haft brist på timmar. Flyttat min mor och ordnat i hennes lägenhet. Jobbat och pluggat alldeles för mycket vilket resulterat i att sängen har varit det enda alternativet på kvällen.

I flytten såg jag ibland min mors grejer den här vasen och lilla burken. Vasen är Mari Simmulsons verk och syltburken kan Gunilla Wide vara mamma till.  Eftersom min mor flyttat från hus till lägenhet blev det möbler över! Dom följde med mig hem. Matrumsbordet är nu ett teakbord med medföljande stolar som ska kläs om. Förmodligen med något svart läderimitation. Även ett teakbord, märkt HMB, Rörvik står nu och fröjdar ögat. Både är från början av 60-talet. Nice!
 

Båda borden är svensktillverkade. Soffbordet i Rörvik som ligger i närheten av Sävsjö i Småland. Det andra tror jag i Rydaholm som också ligger i Småland.

Inga kommentarer: