lördag

Augustilördag

Paketet jag hämtade idag innehöll denna brödkorg som jag fått tag i. Som ni ser så har det redan fått inta sin roll. Svenskgjord.
Min nya brödkorg i teak

Det är en fantastisk känsla att ha buskar som dignar av bär. Och inte har jag gjort något för att jag ska få förmånen att fylla min frys med dessa solvarma vinbär mer än möjligtvis sett till att buskarna fått lite gödsel i våras. De svarta bären hade en storlek som närmade sig körsbärets. Helt otroligt goda!

 Tittade in på bloggen "Söta saker" för att hitta något att göra av de röda vinbären och håller nu på att göra en rårörd vinbärssaft. Den står nu i kylskåpet och gottar sig. Av en del av de svarta kommer det att bli en sylt som är så god att ha i filen. Härligt att få plocka fram i höstmörkret.

Inga kommentarer: