onsdag

Tretteonde semesterdagen

Kusinen
Vaknar till liv i en varm, igenstängd husvagn, vilket lätt kan ge känslor av panik. Ni med husvagnserfarenheter vet vad jag talar om. Tar en stund innan fönster öppnats så att svalkande, panikdämpande vindar tar sig in. Utanför skiner solen och säger godmorgon. Natten som gick, blev kort och hade nästan övergått till morgon innan ryggläget infann sig. Kusinen fyllde 50 och vi åt, drack och dansade in på småtimmarna. Fram för fler kusiner som fyller år.

Nu blir det sen frukost! Förresten, hittade tidningen Hus och Hem/Retro, men inte i den lokala butiken. Var tvungen att bege mig till storstaden. Har inte hunnit bläddra i den än. Vann förresten en budgivning på Tradera. Är nu stolt ägare till en TV-trana i teak. Bilder kommer när jag fått den.
______
18:54
Bakad potatis och skagenröra blev dagens middag.  På tallriken fanns också en god matig sallad. Fyra av fem plus får ni! Stället heter "som hemma" och finns i södra Värmland. Den nästan uppätna middagenFanett T 55
Har kikat i tidningen RETRO och hittar bilder på fantastiska köksstolar och hittar nog den som jag skulle vilja ha vid mitt köksbord. Fanett T 55 med teaksists. Ingen aning om den är svår att få tag på.  Ska undersökas.

Ska ta mej en sväng ner till Sverige största insjö, lyssna på vattenskvalpet och bara njuta av sommaren!
Inga kommentarer: