måndag

Lagom livstempo

Tillhör den skara som tycker att semestertider har lagom livstempo. Önskar att vardagen (arbetstiden) skulle anta lite mer av semesterns livstempo. (Det paradoxala är att jag hela tiden söker mig till arbeten som består av mycket jobb och ansvar) 

Jag förstår att jag själv är en av de viktigaste faktorerna till förändringar. I en av kvällstidningarnas nätupplaga läste jag tio goda råd för att hitta detta lagoma livstempot. Du kan läsa hela artikeln här. Här är i alla fall några exempel från artikeln:
  • Om du börjar med något nytt - sluta med något annat
  • Bekämpa tidsoptimism - beräkna dubbelt så lång tid
  • Minska tiden du tillbringar på jobbet
 
Gjort ett vykort till mamma med sommarbilder!
Övningskörning med dottern och glutenfrittbrödbak - lagom arbetsinsats och tempo för idag!

Förresten, lyssna på en för mig ny musikalisk bekantskap, Jamie Cullum. 31 år gammal och redan en stor jazzmusiker! Njut!

    Inga kommentarer: