torsdag

...jag borde...

Nöjd, nöjdare, nöjdast! Vilken känsla det är när saker blir gjorda som man gått och tänkt att man borde göra. Vissa kan man förtränga väldigt länge, i mitt fall flera år. Andra saker kräver att bli gjorda ganska omgående, även om jag försöker skjuta på när det ska göras. Och idag har några av trädgårdens borden blivit gjorda. Ogräset i grusgången har sett sin överman. I alla fall i någon vecka.


Ogräset i grusgången är äntligen borta

Resultatet
En annan skön känsla är att rensa ut gammalt skräp och att köra det till tippen. Det har jag också hunnit med idag. Ibland känner jag själv att jag som människa behöver rensa ut gammalt skräp och bildligt talat slänga det på tippen. Det kan vara tankar, värderingar, förhållningssätt...Ibland kan det vara svårt att lämna det gamla och trygga men ofta är det skönt befriande!

Inga kommentarer: