måndag

första semesterdagen

Vaknar av klockan och den visar sig vara 08.00! Bara det visar att sommartiden infunnit sig. Tyvärr har jag en benägenhet att vakna tidigt oavsett jag är ledig eller inte. Så blev det inte idag. Skönt. Bilen skulle in på reparation till 09.00 så därför var klockan satt på väckning.


Förmiddagen har jag och min dotter ägnat åt glutenfritt storbak! Bagles, brödkakor, bröd att rosta, mm. Det är stor skillnad på brödet idag och på hur det såg ut, kändes och smakade för 14 år sedan när jag gjorde mina första försök. Stenhårda och hemska i smaken! Nu skulle vi kunna starta bageri!

Lägg till bildtext
Bagles med kanel och russin
Var en sväng på Dacapo och fyndade den här vackra glasskålen. Endast 40 kronor och väldigt vacker. Kommer att fylla den med kanske en härlig fruktsallad eller kanske rentav godis! Jag blir glad av vackra saker. Undrar vem som ägt den förut och när och var den köptes in?


Inga kommentarer: